Analyysi II (sivuaineopiskelijat) 2018 (8 op)Demonstraatiot
Demonstraatiotehtävät eli demotehtävät ovat kurssille kuuluvia harjoitustehtäviä. Minimivaatimus kurssin läpäisyä varten on 25% demotehtävistä. Minimivaatimuksen ylityksestä saa hyvityksen tenttiarvosanaan. Demotehtävän voi ilmoittaa suoritetuksi vain jos on valmis esittämään tehtävän ratkaisun.

Demotehtävät julkistetaan noin viikkoa ennen demotilaisuutta, minkä jälkeen opiskelijat suorittavat tehtäviä ilman luennoitsijan ohjausta. Ryhmätyöskentely on erittäin suositeltavaa. Demostraatiotilaisuudessa käydään läpi tehtävien mahdollisia ratkaisuja.

Demotehtävien suorittamista tukeva Matikkapaja järjestetään maanantaisin 10-12 ja torstaisin 15-17 rakennuksen Quantum 1. kerroksessa.

Huom! Periodissa IV demonstraattorina toimii Anni Halkola. Jos tarvitset IV periodin demoissa erityisjärjestelyjä, sovi niistä Halkolan kanssa. Ennen periodia IV sovitut erityisjärjestelyt pysyvät ennallaan.


Demoajat- ja paikat: Demonstraatiot alkavat 19.1. Demotilaisuudet pidetään perjantaisin 10-12, 12-14 ja 14-16 salissa M2 (Quantum). Katso demoryhmäjako täältä.


Demotehtävät (saatavilla kurssin aikana)


Mallivastaukset (saatavilla kurssin aikana)Lukukauden 16-17 sivut